after Deine Lakaien

Pe 13 martie 2009, celebra formatie germana Deine Lakaien, a sustinut primul concert in Romania, la clubul Fratelli din Bucuresti.

Moderatori: admin, Doru

Reguli forum
1.Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
2. Inainte de scriere cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi subiect sau scrierii aiurea a mesajului dumneavoastra. Va rugam sa folositi functia de CAUTARE.
3. Va rugam sa folositi un titlu adecvat cand deschideti un topic. Evitati titluri incomplete sau de genul "lol", "intrebare" sau "ATENTIE!!".
4. Pentru a evita repetarea argumentelor, mai ales in cazul discutiilor lungi, va sugeram ca intotdeauna sa cititi intregul topic inainte de a posta un raspuns.
5. Va rugam sa nu raspundeti la off-topicuri si sa nu postati in topicuri care probabil vor fi sterse. Postari de genul "primul pe pagina" sau "am scris si in topicul asta" sunt interzise.
6. Este interzisa atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos.
7. Este interzisa trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Cronica aparuta in Maze

Mesajde Doru pe 29 Mar 2009, 19:01

Doru

cronica maze

Mesajde codruta24 pe 07 Apr 2009, 13:14

ma bucur tare mult ca am citit o cronica pe sufletul meu!
codruta24

Anterior

Înapoi la Deine Lakaien in Romania